man utd tröjor Även om de till slut rensades från planen togs

man utd tröjor Även om de till slut rensades från planen togs beslutet att överge matchen, och båda klubbarna pekade på den andra i efterdyningarna genom sina presidenter.

Vad mer har utspelats i Frankrike i år?
Fotboll över hela landet har följts av fientlighet och kontroverser som sträcker sig tillbaka hela vägen till de inledande veckorna av den pågående säsongen, där Lyon-supportrar redan har varit inblandade i en incident som involverade Marseilles Dimitri Payet.

Andra spel har tvingats i oordning, inklusive sammandrabbningar som involverar Montpellier, Lens, Lille, Angers och Bordeaux.

FFF:s sanktioner för Lyon och Paris representerar utan tvekan de hårdaste straffen som har utdömts hittills av det styrande organet, men om de tjänar till att i slutändan förringa ytterligare incidenter är ännu inte att se.

Ytterligare läsning Nice-Marseille bestraffningar utvärderade efter barcelona tröja planinvasion kaosLens-Lille derby försenat på grund av publiksammandrabbningar Lyon-Marseille övergiven efter Payet träffad av vattenflaska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *