fotbollströjor med tryck TRÄNARE: Wilmer Cabrera, Houston Dynamo

fotbollströjor med tryck TRÄNARE: Wilmer Cabrera, Houston Dynamo
Nej, Houston Dynamo har inte det bästa rekordet i MLS, eller ens en av de fem bästa, men vi kan inte nog betona hur imponerande Cabreras arbete har varit med att forma en helt rekonstruerad lista till en av ligans mest underhållande lag.

Cabrera gjorde en översyn av truppen den gångna vintern när han kom, och varje gång du gör så många ändringar som Dynamo gjorde, finns det alltid oro för kemin och att behöva tid att anpassa sig. Det var dock inte ett problem för Houston, eftersom Dynamo började starkt och har fortsatt att imponera. De behöver förbättra sig på vägen, men Cabrera har tagit ligans näst sämsta lag 2016 och gjort dem till en av de bättre klubbarna i MLS.

TFC:s Greg Vanney förtjänar ett omnämnande för det arbete han har billiga fotbollar gjort under 2017, även om styrkan i hans lags spellista gör honom lätt för vissa att förbise. Peter Vermes förtjänar också att nämnas för Sporting KC:s förbättringar, medan Chicagos Veljko Paunovic har gjort ett bra jobb med att få Fires förnyade lista att klicka som grupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *