man united tröja Luka Jovic är nära ett slut på sin skräckperiod

man united tröja Luka Jovic är nära ett slut på sin skräckperiod i Real Madrid och kommer att få lämna klubben på lån denna månad och återvända till den tidigare klubben Eintracht Frankfurt.

Den serbiske anfallarens agenter samarbetar med Real för att säkra honom ett lån borta från Santiago Bernabeu, där AC Milan och Wolves har varit bland klubbarna som krediteras med en ränta.

Han kommer dock att åka tillbaka till Frankfurt, klubben varifrån han flyttade till Madrid 2019.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid “De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ‘den nya Sancho i Dortmund?
Frankfurts sportchef Fredi Bobic bekräftade samtalen på tisdagskvällen och sa till Sky of Jovic: “Om allt fungerar kommer han att vara med oss ​​snart igen.”

Bobicsaid endast detaljer som det medicinska ska göras före den liverpool tröja barn med eget namn officiella bekräftelsen. Lånet kommer att gälla till slutet av säsongen, men Bobic uteslöt inte heller en köpoption för Jovic.